Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Поперечный А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Поперечный А. Н. 
Гидродинамика псевдоожиженого слоя растительного сырья [Електронний ресурс] / А. Н. Поперечный, В. Г. Корнейчук, К. В. Курьянов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 41-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__11
Попередній перегляд:   Завантажити - 639.585 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Поперечный А. Н. 
Tеоретические предпосылки ик-нагрева плодовых косточек [Електронний ресурс] / А. Н. Поперечный, И. В. Жданов, Н. А. Миронова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 215-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 273.45 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Поперечный А. Н. 
Гидродинамика псевдоожиженого слоя растительного сырья [Електронний ресурс] / А. Н. Поперечный, К. В. Курьянов // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 222-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_34
Попередній перегляд:   Завантажити - 324.374 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Поперечный А. Н. 
Экстрактор для малотоннажных пищевых производств [Електронний ресурс] / А. Н. Поперечный, С. А. Боровков // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 8-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__4
Попередній перегляд:   Завантажити - 448.372 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського